Top 5 meest gelezen tips en weetjes

Top 5 meest gelezen tips en weetjes

Ilona Niessen

Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen in de categorie 'Tips en weetjes' op Blijzwanger. Wil jij graag weten welke tips en weetjes er door anderen worden gelezen? Hier volgt de top 5 van de meest gelezen tips en weetjes.

1) Het nut van een buikband tijdens je zwangerschap

Een buikband tijdens je zwangerschap is weer helemaal terug van weggeweest, sterker nog het is tegenwoordig super modern om een buikband te dragen. En dat niet alleen, het is een gemakkelijke manier om klachten en pijntjes van je rug en bekken te verminderen!

2) Welke producten zijn van de baby uitzetlijet zijn niet direct nodig na de bevalling?

Dit artikel geeft een overzicht van die producten op de baby uitzetlijst van Blijzwanger die je niet direct nodig hebt na de bevalling en dus gerust op je kraamcadeaulijst kunt zetten. Handig om te weten, zo weet je wat leuks om cadeau te vragen!

3) Heet bad of sauna tijdens je zwangerschap

Een heet bad nemen of de sauna bezoeken kan heel ontspannend werken, maar kan dat wel tijdens je zwangerschap? Er zijn momenten en situaties waarin je beter geen heet bad kan nemen of een sauna kan bezoeken. Als het wel kan, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je lichaamstemperatuur niet meer dan één graad stijgt.

4) Erkenning van je kind

Als je niet de juridische vader bent van je kind, kun je je kind erkennen. Lees in dit artikel meer over het erkennen van je kind.

[5) E-book Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!

Maak je lichaam weerbaarder tegen het Coronavirus door gezond en suikerbewust te eten en te drinken. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat minder suiker en voldoende groenten en fruit het immuunsysteem versterkt. Eet daarnaast voldoende eiwitten voor de bouwstoffen voor je lichaam. Daarmee kun je een besmetting met het Coronavirus niet voorkomen, je zorgt er wel voor dat je lichaam het virus beter kan weerstaan (https://www.eenvoudigsuikerbewust.nl)

Delen