Baby uitzetlijst: In het badje

Baby uitzetlijst: In het badje

Ilona Niessen

Je kindje in het badje

Wat heb je precies nodig voor je kindje in het badje?

Badje met standaard

Een badje met standaard is eigenlijk wel een vereiste. Er zijn diverse soorten, maten en merken verkrijgbaar. Sommige merken hebben een ingebouwd zeeppompje en shampoopompje. Ook zijn er standaards die in hoogte verstelbaar zijn en andere waarbij dat niet mogelijk is. Kijk eerst goed wat bij je past. Het moet vooral praktisch zijn en smaken verschillen natuurlijk.

Een Tummy Tub, soort van teil om je kindje zittend in te wassen, is in opkomst. Dit is ook een goede mogelijkheid, al dan niet in combinatie met een badje. Ook hierin zijn verschillende soorten, maten en merken verkrijgbaar. Vaak past een Tummy Tub op dezelfde standaard als het badje. Als dat zo is, heb je maar één standaard nodig voor beide producten. Dat is een keuze en is zeker niet noodzakelijk.

Badthermometer

Om zeker te weten dat het water in bad niet te warm of te koud is.

2 badcapes of omslagdoeken

Ze zijn niet noodzakelijk, maar o zo handig. Zeker als je kindje net geboren is, past het helemaal in de cape. Als hij of zij dan uit badje komt en je slaat de cape om hem of haar heen, blijft je kindje lekker warm. Je kunt de cape natuurlijk ook gebruiken om lekker warm met je kindje op de bank te zitten. Badcapes zijn er in vele uitvoeringen. Leuk om te krijgen en om te geven.

Terug naar de volledige baby uitzetlijst

Delen