Curanol bij aambeien

Curanol bij aambeien

Ilona Niessen

Wat is Curanol?

Curanol ondersteunt en verzorgt van buitenaf en van binnenuit de huid en de aderen rond de anus. Zodat tijdens de zwangerschap en na de bevalling aambeien zo min mogelijk opkomen en de klachten ervan worden verminderd. Daarnaast zorgt het voor een voorspoedig herstel, zodat je snel van deze ongemakken bent verlost. Aambeien zijn gezwollen bloedvaatjes aan de binnenkant van de endeldarm, vlak bij de anus. Als deze bloedvaatjes inwendig opzwellen, kunnen ze naar buiten komen en klachten veroorzaken. Lees meer over aambeien en andere tips om de ongemakken te verminderen op deze site.

Zalf en tabletten

Curanol bestaat uit twee varianten, zalf en tabletten. De zalf verzorgt de huid rond de anus van buitenaf. Een van de ingrediënten van de tabletten vitamine C. Deze vitamine zorgt van binnenuit voor soepele en elastische aderen.

Het werkt echt!

Er zijn ongetwijfeld zalfjes en tabletten op de markt van andere fabrikanten om de klachten van aambeien te verlichten. Curanol werkt echt! Het is een aanrader om zowel de zalf als de tabletten in dezelfde periode te gebruiken. Het kan zijn dat de aambeien na de eerste kuur nog niet (geheel) zijn verdwenen. Je kunt gerust nog een kuur gebruiken totdat de klachten weg zijn.

Wanneer Curanol?

Gebruik het tijdens je zwangerschap op het moment dat je de huid rond de anus geïrriteerd raakt totdat deze klachten weer afnemen. Gebruik Curanol in ieder geval opnieuw na de bevalling om de aambeien die tijdens de bevalling zijn ontstaan te bestrijden.

De zalf kan meerdere malen per dag worden aangebracht en licht worden ingesmeerd. Slik twee maal daags 1 tablet. ’s Ochtends voor het ontbijt en ’s avonds voor het slapen gaan. De tabletten kunnen met water worden ingenomen.

Waar is Curanol verkrijgbaar?

Het is zonder recept van je huisarts verkrijgbaar. Het is onder andere hier te koop: Curanol Aambeienzalf en Curanol Tabletten

Delen