E-book Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!

E-book Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!

Ilona Niessen

Nu het Coronavirus in de wereld rondwaart, leven we in bizarre tijden vol onzekerheid. Ook in Nederland zijn verregaande maatregelen genomen om de verspreiding van COVID-19 in te dammen. Maatregelen nemen om besmetting tegen te gaan is niet het enige wat je kunt doen.

Maak je lichaam weerbaarder tegen het Coronavirus door gezond en suikerbewust te eten en te drinken. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat minder suiker en voldoende groenten en fruit het immuunsysteem versterkt. Eet daarnaast voldoende eiwitten voor de bouwstoffen voor je lichaam. Daarmee kun je een besmetting met het Coronavirus niet voorkomen, je zorgt er wel voor dat je lichaam het virus beter kan weerstaan.

Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!

In mijn e-book 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!' komen de gezondheidseffecten van suiker het eerst aan bod, waarbij adviezen worden geboden om de suikerinname op eenvoudige wijze te verminderen. Vervolgens worden andere aspecten van voeding tegen het licht gehouden, zoals vetten, eiwitten, vezels, vocht, smaak en biologische voeding. Als laatste biedt dit boek handvaten om een gezonde en suikerbewuste leefstijl eenvoudig toe te passen in elk gezin, waarbij aandacht wordt besteed aan alle leeftijdsfases. Tevens is er een overzicht van die lekkernijen die wel lekker en verantwoord zijn en dus zonder problemen kunnen worden gegeten.

Investeer juist nú in gezondheid

Investeer juist nú in gezondheid en maak je lichaam weerbaarder tegen het Coronavirus. Ga op een eenvoudige wijze een gezonde leefstijl aan met mijn e-book. Voor meer informatie of het aanschaffen van het e-book, ga naar www.eenvoudigsuikerbewust.nl.

Delen