Nieuw op Blijzwanger: Nieuwsbrief

Nieuw op Blijzwanger: Nieuwsbrief

Ilona Niessen

Als jij zwanger bent of graag zwanger wilt worden, is het fijn als je op de hoogte wordt gehouden over interessante tips, weetjes en het actuele nieuws rondom zwangerschap. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Blijzwanger!

Waarom een nieuwsbrief?

Op Blijzwanger verschijnt wekelijks een artikel waarmee diverse onderwerpen aan het licht komen: tips en weetjes rondom zwanger zijn, symptomen en kwaaltjes, uitgelichte onderwerpen en vitamines en mineralen die verlichting kunnen geven tijdens je zwangerschap. Daarnaast zijn wij uniek in vergelijking met andere zwangerschapssites door wat in de media verschijnt rondom zwangerschap, ook op Blijzwanger te plaatsen, uiteraard hergeschreven en passend bij de stijl die Blijzwanger kenmerkt. Zo vind je op Blijzwanger naast algemene informatie ook media-gerelateerde informatie over alles rondom zwangerschappen of zwanger zijn.

Uiteraard kun je met regelmaat deze site bezoeken en op deze manier op de hoogte blijven. Maak het jezelf gemakkelijk door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Jij ontvangt dan een e-mail met de nieuwste artikelen én alle media-gerelateerde informatie. Zo mis je niets en blijf je op de hoogte! In deze tijd moet je al je energie kunnen besteden aan jullie kindje, dus geen tijd verspillen aan het zoeken naar nieuw geplaatste informatie. Schrijf je nu in!

Geen spam of reclame van andere bedrijven in de nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Blijzwanger is alleen van Blijzwanger. De nieuwsbrief bevat geen spam of reclame van andere bedrijven of google advertenties. Waarom niet? Omdat wij zelf ook een hekel hebben aan spam of ongewenste reclame in nieuwsbrieven. Bovendien is Blijzwanger geen commercieel bedrijf.

Geen commercieel bedrijf

Zoals gezegd is Blijzwanger geen commercieel bedrijf. Blijzwanger heeft tot doel zwangere vrouwen (en hun partner) te informeren over alles rondom de zwangerschap. Gewoon omdat wij het leuk en belangrijk vinden mensen te informeren. Wij steken hier veel tijd in en maken de nodige kosten.

Kun je de informatie op deze site wel waarderen? Bestel dan eens één van onze eigen producten, zoals bijvoorbeeld het Zwanger verwenpakket De Luxe. Dit verwenpakket is speciaal ontwikkelt voor de zwangere vrouw, gevuld met producten die jij nodig hebt of die gewoon leuk voor je zijn nu je in verwachting bent, verpakt in een luxe cadeaudoos én gratis thuisbezorgd! Bovendien ontvang je nú een riante korting.

Of klik eens op de advertenties van google die op de website worden gepresenteerd. Deze advertenties staan er om een deel van de kosten te dekken. Wij ontvangen een minimale marge bij een aankoop op een webwinkel die via Blijzwanger is geopend. Als je iets koopt via de advertenties op Blijzwanger, kost het je niet meer dan dat je het direct zou bestellen van de webwinkel.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief is heel eenvoudig. Vul je e-mailadres rechtsboven in bij ‘inschrijven nieuwsbrief’ en druk op de knop ‘inschrijven’. Jij ontvangt wekelijks de nieuwsbrief met hierin alle informatie die je nodig hebt!

Delen